Profiel

Na jaren lang ervaring te hebben opgedaan bij diverse collega bouwbedrijven, is Marcel Bruil 1 september 2000 voor zichzelf begonnen.

Kwaliteit en netheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de werkzaamheden zullen wij altijd netjes en correct het werk uitvoeren en uiteindelijk zorgen voor een opgeruimde werkvloer.

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renoveren en restaureren vallen allen onder onze expertise. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle voorkomende bouwwerkzaamheden en zijn er op uit om onze klanten het best denkbare resultaat te bieden. Of het nu gaat om het zetten van plintjes of het bouwen van een compleet woonhuis, de klant is koning en elke opdracht wordt zeer zorgvuldig behandeld.

Wij zijn uiterst kritisch op kwaliteit. Niet alleen bij het bouwen, maar ook als het gaat om oplevering op het afgesproken tijdstip, de service en onze dienstverlening achteraf. Het is die mentaliteit, in combinatie met veel vakmanschap die ervoor zorgen dat onze klanten steeds weer terugkomen. We streven natuurlijk niet alleen naar een onberispelijke kwaliteit en betrouwbare oplevering, maar zorgen uiteraard ook voor een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of een professioneel advies neem dan contact met ons op!